BDI-TECH > ONDERHOUD MACHINEPARK IN MALDEGEM

Zoekt u een onderhoudsdienst voor het machinepark van uw bedrijf? BDI-Tech uit Adegem biedt mechanisch onderhoud van hoogwaardige kwaliteit aan voor uw machinepark. Wij bestaan uit een gespecialiseerd team van ervaren techniekers die uw mechanisch onderhoud uitvoeren en zijn actief in regio Eeklo en omgeving. De focus van onze onderhoudsdienst ligt vooral op mechanisch onderhoud van uw machinepark, draai- en freeswerk, alsook het uitwerken van totaalprojecten. Ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen met het onderhoud van uw machinepark!

Onze onderhoudsdienst herstelt uw machinepark

BDI-Tech is een gespecialiseerde onderhoudsdienst voor uw machinepark. Wij voeren zowel preventief als correctief mechanisch onderhoud uit. Door preventief uw machines te laten onderhouden, maximaliseert u de levensduur van uw machinepark. Bovendien kunnen onze ervaren techniekers op tijd aangeven wanneer bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zodat een erger defect voorkomen wordt. Onze onderhoudstechniekers voeren deze vervangingen ook uit. Heeft u toch een defect aan uw machine? Dan zullen de techniekers van onze onderhoudsdienst correctief herstellingen uitvoeren aan uw machinepark. Bent u op zoek naar een technisch tekenaar in regio Eeklo? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Word onze volgende partner in het rijtje

De core business van ons bedrijf is mechanisch onderhoud. Hiernaast voeren onze specialisten draai- en freeswerk uit zodat wij onze klanten vlot en efficiënt kunnen bedienen. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Bent u iemand die ervaring heeft in het voornoemde en wilt u deel uitmaken van onze onderhoudsdienst voor het machinepark van een gevarieerd klantenbestand? Bekijk onze vacatures en maak deel uit van ons hecht team. Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen voor het onderhoud in zijn machinepark.

Contacteer ons vandaag nog

Enkele bedrijven in de voedingsindustrie of hygiënische sector die reeds voor ons bedrijf uit Adegem kozen, zijn onder andere Lotus, Bostoen en Clarebout. Treedt u in hun voetsporen en wordt u ook onze partner? Huur ons in voor uw mechanisch onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 (0)479 57 02 95.