BDI-TECH > INDUSTRIEEL 3D-PRINTEN

VACATURESCONTACT

Industrieel 3D-printen, daar schuilt de grote sterkte van BDI-Tech uit Adegem, nabij Maldegem. Door onze corebusiness, het industrieel onderhoud, zijn wij dagelijks actief in hoogtechnologische bedrijven. Zo zijn we ook up-to-date met de nieuwste technologieën en productiemogelijkheden. Al enige tijd is het industrieel 3D-printen van onderdelen aan zijn opmars bezig. Om onze service naar de klant toe te versterken, bieden we dit sinds enkele jaren ook aan. Naast het verspanen van uw onderdelen.

Waar het stopt bij verspanen, begint het industrieel 3D-printen

Industrieel 3D-printen is een innovatieve technologie die steeds populairder wordt, met bijna oneindige mogelijkheden. Heeft u nood aan onderdelen in hoogwaardige materialen met complexe vormen die niet mogelijk zijn met CNC-verspaning? Dan is 3D-printen uw oplossing. Zeg vaarwel tegen de geometrische limieten van het verspanen en contacteer ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor het industrieel 3D-printen van allerhande technische onderdelen. Wij beschikken over de nodige kennis en uitrusting om u de beste kwaliteit te bezorgen. Vooraleer het printproces van start gaat worden uw onderdelen geanalyseerd en voorbereid met onze performante CAD/CAM software. Ons ervaren team ondersteund u graag met de materiaalkeuze en 3D-printtechnologie voor uw noden. Doordat we een ruim aanbod aan verschillende 3D-printtechnologieën in huis hebben vinden we vast en zeker de beste oplossing voor u.

ONZE 3D-PRINTTECHNOLOGIEËN

In de moderne werkplaats te Adegem beschikt BDI-Tech over diverse professionele 3D-printers. Door gerichte investeringen in verschillende merken en technologieën kan u naast de industriële kwaliteit ook genieten van een ruim aanbod materialen. Iedere 3D-printtechnologie verschilt steeds op het vlak van grondstof, printproces en inzetbaarheid van de geprinte onderdelen. Ontdek hieronder meer of neem direct contact met ons op. We nemen graag de tijd om u advies te verlenen.

ONZE MATERIALEN

Wij bieden u een ruim gamma aan materialen, met uiteenlopende eigenschappen. Voor vrijwel iedere toepassing kunnen we u wel een materiaal voorstellen. Wenst u UV-bestendige, flexibele of voedingsgeschikte onderdelen? Of eerder iets innovatief zoals metaal-detecteerbare PA11? Met industrieel 3D-printen kan het allemaal. Geen idee welk materiaal te kiezen? Neem contact met ons op en wij staan klaar om u verder te begeleiden in uw materiaalkeuze.

ONZE DIENSTEN EN AFWERKINGEN

ENKELE REALISATIES

Geniet van onze industriële 3D-printkwaliteit.

Laat ons instaan voor uw industrieel 3D-printwerk

We zetten we in op professionele en industriële 3D-printers van topmerken. Hierdoor kunnen we u kwalitatieve en nauwkeurige onderdelen aanbieden. Indien nodig worden uw onderdelen nog in eigen werkplaats voorzien van schroefdraadinserts of nabewerkt op onze CNC-verspaningsmachines. Bent u niet in de mogelijkheid om uw onderdelen in een 3D-bestand aan te leveren? Dan nemen we graag het tekenwerk voor onze rekening. Heeft u misschien eerder interesse in een industrieel onderhoud? Ook dat is mogelijk bij BDI-Tech. Neem vandaag nog contact op met ons via het invulformulier, bel naar het nummer +32 (0)479 57 02 95 of stuur een e-mail naar [email protected].