BDI-TECH > INDUSTRIEEL ONDERHOUD

VACATURESCONTACT

Zoekt u een partner voor uw industrieel onderhoud in Maldegem of Eeklo? Met onze jarenlange ervaring in het vak is BDI-Tech uit Adegem een puike keuze. Onze ervaren vakmensen staan u bij in raad en daad, om uw industriële machines op de best mogelijke wijze te onderhouden.

Meer dan 20 jaar ervaring in industrieel onderhoud te Maldegem-Eeklo

Om de productie in uw bedrijf te garanderen is het belangrijk dat uw machines perfect onderhouden worden. BDI-Tech uit Adegem, niet ver van Eeklo, kan uw industrieel onderhoud garanderen door zijn jarenlange ervaring in het vak, hierbij staan efficiëntie en doeltreffendheid centraal. Ons gediplomeerde team staat garant voor: flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Zo is iedere technieker in bezit van een geldig VCA-certificaat, heftruck- en hoogtewerkerrijbewijs. Wij zijn dan ook ervaren techniekers met de juiste deskundigheid, kennis en mentaliteit. Naast het onderhoud hebben wij ook de vakkennis om het machinepark in samenspraak met de klant te optimaliseren. Samengevat, industrieel onderhoud in regio Eeklo en Maldegem is onze passie!

ONDERHOUDSWERKEN

Wij maken ons sterk door een aantal services voor uw industrieel onderhoud uit de regio Maldegem-Eeklo samen aan te bieden:

  • Preventief onderhoud: Uw machinepark op regelmatige basis onderhouden of inspecteren voorkomt onnodige stilstanden en vermijd aldus slijtage aan machineonderdelen. De kans op ongeplande, vaak hoge herstellingskosten wordt hiermee vermeden.
  • Correctief onderhoud: Bij storingen aan machines of installaties staan wij 7 op 7 voor onze klanten klaar. De herstelling van uw machine of machineonderdeel gebeurt zowel ter plaatse of in onze moderne, goed uitgeruste atelier.
  • Geplande stilstanden: Bij een geplande stilstand voeren we altijd alle reparaties, onderhoud of aanpassingen aan uw machine uit binnen de afgesproken tijdspanne.

Geniet van ons vakmanschap

Wenst u ook te genieten van ons vakmanschap voor uw industrieel onderhoud te Maldegem, niet ver van Eeklo? U kunt ons het beste bereiken via de contactpagina of per mail. Bent u onderhoudstechnieker en wilt u ook deel uitmaken van een hecht team? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. Ook als u dringend een technieker nodig heeft, kunt u ons contacteren op het telefoonnummer +32 (0)479 57 02 95. Door ons flexibel team dat altijd stand-by staat, heeft u onmiddellijk een onderhoudstechnieker te uwer beschikking.