BDI-TECH > VERSPANING

VACATURESCONTACT

Als u zoekt naar verspaning, staat ons gespecialiseerd team uit Adegem voor u klaar. Onze vakmannen voeren (bijzondere) verspanende bewerkingen met veel precisie uit. Door onze jarenlange ervaring in ons vak zijn wij de geschikte partner voor het verspanen van metaal. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker verder en ontdek het zelf.

Verspaning op topniveau

Bij BDI-Tech uit Adegem, kunt u terecht voor verspaning voor zowel stukwerk als seriewerk. Wij streven keer op keer met de grootste nauwkeurigheid naar de beste kwaliteit. Voor dit fijnmechanisch precisiewerk hebben wij de nodige CNC-machines ter beschikking. Bovendien kunt u rekenen op korte leveringstermijnen met de nodige flexibiliteit en dit tegen een correcte prijs. U kunt bij ons terecht voor verschillende verspaningen. Verder op deze pagina ontdekt u welke dat zijn. Is uw wens complexer dan wat met CNC-verspaning mogelijk is? Dan kunnen we u vast en zeker toch van dienst zijn met onze industriële 3D-printservice.

VERSPANING

BDI-Tech is de juiste partner voor al uw draai- en freeswerk gezien onze jarenlange ervaring. Bij ons kunt terecht voor:

CNC-Draaiwerk: Dit doen we met stabiele en nauwkeurige machines, gespecialiseerd in het draaien van enkelstuks en kleine series. De soorten materialen die we bewerken zijn: Staal, RVS, aluminium, brons, messing, koper en allerhande soorten kunststof.

CNC-Freeswerk: Dit doen we met up-to-date machines en ook zowel stukwerk als seriewerk. We kunnen tot op 0.01 mm nauwkeurig horizontaal en verticaal CNC frezen.

CAD/CAM: Wij werken met 3D CAD-CAM programmeersoftware, waardoor het mogelijk is hoogwaardige en complexe CNC draai- en freesproducten te vervaardigen.

Spare Parts: Wanneer u reserve machineonderdelen bij uw machinebouwer aankoopt, kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Wij meten voor sommige klanten de benodigde onderdelen op en houden hierbij rekening met de materiaalkeuze, de toleranties en de diensten van de onderdelen. Wij leveren hen vervolgens binnen een aanzienbare tijd de onderdelen aan. Bovendien houden wij ook voor de betreffende klanten een bibliotheek van technische tekeningen bij dusdoende vlot te kunnen samenwerken.

Geniet van ons precisiewerk

Voor elke vorm van verspaning zijn wij de juiste persoon. Wij werken steeds met de nieuwste machines en technieken. Wenst u ook te genieten van ons precisiewerk voor uw verspaning? U kunt ons het beste bereiken via de contactpagina of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voeg indien gewenst per mail onmiddellijk de technische tekening toe. Deze ontvangen wij het vlotst in PDF/DXF/DWG of STEP-file.