BDI-TECH > PROJECT ENGINEERING

VACATURESCONTACT

Als u een technische tekening wilt laten maken, dan is BDI-Tech uit Adegem de perfecte partner voor u. Afhankelijk van uw noden, maken wij uw technisch ontwerp of voeren wij hieraan aanpassingen uit. Telkens gaan wij uiterst secuur te werk tijdens het project. Lees verder en ontdek wat wij als specialist voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Een technische tekening op maat van de klant

Wij werken op maat van de klant kleine projecten uit, zoals aan aanpassingen/revisie van machines, kleine (las)constructies en assemblage. Voor sommige klanten houden we ook een bibliotheek van technische tekeningen bij om zo de samenwerking vlot te laten verlopen. Wij houden van een uitdaging! Geen verzoek voor uw 3D-tekening is voor ons te groot, wij zijn actief in en nabij Eeklo. AutoCad biedt heel wat voordelen. Zo kunnen wij er hele heldere constructietekeningen in maken, waarbij we alle afmetingen die nodig zijn bij de uitvoering van uw technische tekening gebruiken. Het is tijdbesparend en we kunnen uw technisch ontwerp altijd en overal bekijken op onze toestellen. Ook voor verspaning en industrieel onderhoud kunt u bij ons terecht.

Ontdek onze realisaties

Heeft u plannen voor een technisch ontwerp voor uw bedrijf? Heeft u technisch advies nodig? Onze onderneming denkt met plezier mee over de vormgeving van uw project. Mede dankzij de verscheidenheid van onze medewerkers zijn wij ervan overtuigd elke technische tekening naar wens te bewerkstelligen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail naar [email protected].

Huur ons in voor uw technisch ontwerp

BDI-Tech uit Adegem kan gegarandeerd een technische tekening voor u maken! Of u nu een para-atleet bent, deel uitmaakt van een industriële realisatie of een geautomatiseerd toestel voor in uw fabriek wenst. Bent u benieuwd naar wat wij reeds voor anderen gerealiseerd hebben op het vlak van technisch ontwerp? Klik op een realisatie voor meer details.

Solid Edge
Siemens NX
Autocad
Grabcad Print