BDI-TECH > PROJECT ENGINEERING

VACATURESCONTACT

Als u een technische tekening wilt laten maken, is BDI-Tech uit Adegem de perfecte partner. Afhankelijk van uw noden, maken wij uw technisch ontwerp of voeren wij hieraan aanpassingen uit. Lees verder en ontdek wat wij als specialist voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Een technische tekening op maat van de klant

Wij werken op maat van de klant kleine projecten (aanpassingen/revisie van machines, kleine (las)constructies, assemblage, et cetera) uit. Voor sommige klanten houden we ook een bibliotheek van technische tekeningen bij om zo de samenwerking vlot te laten verlopen. Wij houden van een uitdaging! Geen verzoek voor uw 3D-CAD-tekening is voor ons te groot, wij zijn actief in (en nabij) Eeklo. Ook voor verspaning en industrieel onderhoud kunt u bij ons terecht. AutoCad biedt heel wat voordelen. Zo kunnen wij er hele heldere constructietekeningen in maken, waarbij we alle afmetingen die nodig zijn bij de uitvoering van uw technische tekening gebruiken. Het is tijdbesparend en we kunnen uw technisch ontwerp altijd en overal bekijken op onze toestellen.

Ontdek onze realisaties

Of u nu een para-atleet bent, een industriële realisatie, of een geautomatiseerd toestel voor in uw fabriek wenst; BDI-Tech uit Adegem kan gegarandeerd een technische tekening voor u maken! Bent u benieuwd naar wat wij reeds voor anderen gerealiseerd hebben? Klik op een realisatie voor meer details.

Huur ons in voor uw technisch ontwerp in Eeklo-Maldegem

Heeft u plannen voor een technisch ontwerp voor uw bedrijf? Heeft u technisch advies nodig? Onze onderneming denkt met plezier mee over de vormgeving van uw project. Mede dankzij de verscheidenheid van onze medewerkers zijn wij ervan overtuigd elke technische tekening naar wens te bewerkstelligen. Neem vrijblijvend contact met ons of stuur een mail naar [email protected].