BDI-TECH > INDUSTRIEEL ONDERHOUD IN BRUGGE

Industrieel Onderhoud Brugge

Zoekt u een onderhoudsdienst voor het machinepark van uw bedrijf? BDI-Tech uit Adegem biedt industrieel onderhoud van hoogwaardige kwaliteit aan voor uw machinepark. Wij bestaan uit een gespecialiseerd team van ervaren techniekers die uw mechanisch onderhoud uitvoeren en zijn actief in Brugge en omgeving. De focus van onze onderhoudsdienst ligt vooral op mechanisch onderhoud van uw machinepark, draai- en freeswerk, alsook het uitwerken van totaalprojecten. Ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen met het onderhoud van uw machinepark!

Onze onderhoudsdienst herstelt uw machinepark

BDI-Tech is een gespecialiseerde onderhoudsdienst voor uw machinepark. Wij voeren zowel preventief als correctief onderhoud uit. Door preventief uw machines te laten onderhouden, maximaliseert u de levensduur van uw machinepark. Bovendien kunnen onze ervaren techniekers op tijd aangeven wanneer bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zodat een erger defect voorkomen wordt. Onze onderhoudstechniekers voeren deze vervangingen ook uit. Heeft u toch een defect aan uw machine? Dan zullen de techniekers van onze onderhoudsdienst correctief herstellingen uitvoeren aan uw machinepark. Bent u op zoek naar een technisch tekenaar in regio Brugge? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Deze bedrijven uit de regio Brugge vertrouwen reeds op ons.

EN WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Meer dan enkel industrieel onderhoud in Brugge

De core-business van ons bedrijf uit Adegem is industrieel onderhoud. Hiernaast voeren onze techniekers ook industrieel 3D-printen, draai- en freeswerken alsook laswerken uit. Zo kunnen we u als klant vlot en efficiënt bedienen.

Contacteer ons vandaag nog

Enkele bedrijven, actief in de voedingsindustrie of hygiënische sector, uit de regio Brugge kozen reeds voor BDI-Tech BV. Treedt u in hun voetsporen en wordt u ook onze partner? Huur ons in voor uw industrieel onderhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 (0)479 57 02 95.

Industrieel Onderhoud
Verspaning
Industrieel 3D-Printen
CAD Tekenwerk
Laswerken
Montagewerk