BDI-TECH > Draai- en freeswerk

3D-software

7/7 stand-by

Up-to-date CNC-machines

Bij BDI-Tech rekent u op draai- en freeswerk van hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf uit Adegem heeft al jaren ervaring met het CNC-draaien en -freezen en is daardoor in staat om werk af te leggen dat volledig op maat is van de klant. Lees verder en ontdek op welke manieren wij draai- en freeswerk voorzien voor uw bedrijf.

Draai- en freeswerk op maat

CNC-draaien en -frezen gebeurt in ons atelier steeds op een nauwkeurige manier en volledig volgens uw wensen. We gebruiken bij het CNC-draaien en -frezen enkel de nieuwste en beste machines. Of u nu een grote onderneming bent die onderdelen in staal nodig heeft of een klein project dat op zoek is naar een uitwerking in kunststof, wij helpen u graag met draai- en freeswerk op maat. Onze machines zijn in staat om allerlei materialen zoals staal, RVS, aluminium, brons, et cetera, nauwkeurig te spanen. Zo kunnen onze freesmachines tot op 0.01 mm nauwkeurig horizontaal en verticaal frezen. Nadat we met behulp van onze software een nauwkeurige 3D-tekening hebben gemaakt, kan het CNC-draaien en -frezen in onze atelier beginnen.

CONTACTEER ONS!

Maak een afspraak en geniet van vakwerk

Als bedrijf willen we overigens voortdurend groeien en zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures, zoals bijvoorbeeld die voor onderhoudstechnieker. Schakel ons bedrijf in Adegem in als u zeker wilt zijn dat het draai- en freeswerk nauwkeurig gebeurt. Wilt u meer weten over ons of over het CNC-draaien en -frezen? U kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer +32 (0)479 57 02 95 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze ervaren techniekers beginnen zo snel mogelijk aan het CNC-draaien en -frezen.