Home>Draai- en freeswerk

Bij BDI-Tech kan u rekenen op draai- en freeswerk van hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf uit Adegem, nabij Maldegem en Aalter, heeft al jaren ervaring met het CNC-draaien en CNC-frezen. Daardoor zijn we steeds in staat om uw onderdelen aan te leveren volgens uw wensen en kwaliteitseisen. Lees verder en ontdek op welke manieren wij draai- en freeswerk op maat voorzien voor uw bedrijf. Voor complexe onderdelen kun u tevens terecht bij onze industriële 3D-printservice.

Nauwkeurig draai- en freeswerk op maat

CNC-draaien en frezen gebeurt in ons atelier steeds op een nauwkeurige manier en volledig volgens uw wensen. We gebruiken bij het CNC-draaien en -frezen enkel de nieuwste en beste machines. Of u nu een grote onderneming bent die onderdelen in staal nodig heeft of een klein project dat op zoek is naar een uitwerking in kunststof, wij helpen u graag met draai- en freeswerk op maat.

Onze machines zijn in staat om allerlei materialen zoals staal, RVS, aluminium, brons, et cetera, nauwkeurig te spanen. Zo kunnen onze freesmachines tot op 0.01 mm nauwkeurig horizontaal en verticaal frezen. Nadat we met behulp van onze software een nauwkeurige 3D-tekening hebben gemaakt, kan het CNC-draaien en -frezen in onze atelier beginnen.

Van stukwerk tot kleine series

Heeft u slechts 1 stuk nodig? Dan kan u al bij ons terecht. Door ons modern machinepark en een geoptimaliseerd productieproces zijn we in staat u stukwerk tegen een concurrentiële prijs af te leveren.

Heeft u nood aan meer dan 1 onderdeel? Dan is BDI-Tech ook uw partner! Door de recente investeringen in een moderne draai-freesautomaat zijn we in staat u onderdelen op 1 machine compleet af te werken. Hiermee kunnen we u nauwkeurige onderdelen nu ook in kleine series aanbieden. En dit binnen een korte tijdspanne.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina of stuur een mail naar [email protected].

Maak een afspraak en geniet van vakwerk

Als bedrijf willen we overigens voortdurend groeien en zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures, zoals bijvoorbeeld die voor onderhoudstechnieker. Schakel ons bedrijf in Adegem in als u zeker wilt zijn dat het draai- en freeswerk nauwkeurig gebeurt. Wilt u meer weten over ons of over het CNC-draaien en -frezen? U kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer +32 (0)479 57 02 95 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze ervaren techniekers beginnen zo snel mogelijk aan het CNC-draaien en -frezen.