BDI-TECH > Vacature onderhoudstechnieker Maldegem

3D-software

7/7 stand-by

Up-to-date CNC-machines

De vacature voor de functie van onderhoudstechnieker bij ons bedrijf in Adegem past misschien wel perfect bij u! BDI-Tech is op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde en gepassioneerde onderhoudstechniekers om ons team te versterken. Bent u benieuwd naar onze vacature en wilt u graag deel uitmaken van een hecht team? Lees dan verder en ontdek of u de juiste match bent!

Ontdek onze vacature voor de functie van onderhoudstechnieker

Als onderhoudstechnieker komt u terecht in een aangename, familiale omgeving met focus op het werk. U wordt ingezet bij verschillende klanten in de voedingsindustrie/hygiënische sector voor projecten op lange termijn. U gaat zowel preventief als correctief onderhoud uitvoeren van een machine/productielijn. U voert allround mechanische opdrachten uit, zoals herstellingen, draai- en freeswerk. Verder begeleidt u onderhoudsstilstanden en monteert u kleine constructies. U reviseert, vervangt en herstelt eventueel machineonderdelen. Tot slot werkt u aanpassingen aan machines/productielijnen uit, waarna u deze ook zelf gaat uitvoeren.

SOLLICITEER NU!

ONTDEK HIER ONZE VACATURES

Uw profiel als onderhoudstechnieker voor onze vacature

Voldoet u aan volgende eisen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar u!

  • U heeft een technische opleiding genoten (bij voorkeur A2/A1-diploma) of gelijkwaardige ervaring opgedaan.
  • Een VCA-certificaat is een pluspunt.
  • Een attest hoogtewerker en/of vorklift is een pluspunt.
  • Kennis van CAD 3D-tekenen is een pluspunt.
  • U bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • U spreekt en schrijft vlot in het Nederlands.
  • U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • U bent geëngageerd.
  • U heeft aandacht voor orde en veiligheid.
  • U bent bereid om extra opleidingen te volgen.

Wat bieden wij aan u aan?

Als u onze vacature onderhoudstechnieker invult, dan krijgt u van ons een vast contract (fulltime). Wij bieden u een zeer motiverend loon, alsook een firmawagen mét tankkaart. U ontvangt een eigen laptop, indien u kennis heeft van CAD 3D-tekenen. Uw salarispakket wordt rijkelijk aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en een eindejaarspremie. organiseren wij leuke incentives en voorzien wij ruimte voor extra opleidingen. Ook in-house kunt u een opleiding/opfrissing volgen voor draai- en freeswerk.

Solliciteer voor onze vacature

Kortom: Bent u onderhoudstechnieker en bent u geïnteresseerd in een uitdagende job te Adegem, niet ver van Maldegem-Eeklo bij ons bedrijf? Als deze job u aanspreekt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en uw cv door te mailen naar: [email protected]. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hecht BDI-Tech team uit Adegem. Heeft u interesse in onze andere vacatures? Ontdek ze snel.